Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.09.2013 0:32:38 - Joana

Posudkový lékaři

Vážený pane presidente, nevím jestli se k Vám doneslo jak se chovají posudkový lékaři k nám "invalidům" - hrubost, nelidskost a potupa, která nezná mezí a dohání nás k šílenství. Myslím, že po všech těžkých zdravotních životních situací si zasloužíme důstojnějšího chování vůči nám - mám pocit, že tito posudkový lékaři-nelidi, přímo kati jsou ostudou slušného chování a zacházení s těžce nemocnými lidmi. Vědí vůbec tito posudkový nelidi co je "Listina na ochranu lidských práv", jestli ne, tak je to ostuda a nestoudnost vůči nemocným. Kdy se bude řešit toto chování-odebírání,, či snižování ID a nucení těchto lidí, aby téměř po rukou či tzv. po čtyřech se plazili do práce? Kde máme zastání a kdy se chystá nějaká náprava v tomto směrů-myslím, že si to po všech těžkých zdravotních zkouškách zasloužíme a hlavně také z toho důvodu, aby nás nechali i nadále se v klidu léčit a byli finančně zabezpečeni- kdy pane presidente???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2013 12:33:19 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, během své návštěvy ve Zlínském kraji jsem uvedl, že bych byl nesmírně rád, aby z nadcházejících voleb vzešel ministr zdravotnictví, který bude rozumět svému resortu, a který rozezná například rozdíl mezi lehkou a normální sádrou. Věřím, že v případě jmenování takové osoby ministrem zdravotnictví dojde ke zlepšení i té situace , která se týká právě posudkových lékařů. Uvědomuji si i další problémy, jako jsou například problémy typu úhradové vyhlášky, nebo například předražené ceny léků. Pevně věřím, že nový ministr zdravotnictví učiní veškeré potřebné kroky.