JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2013 13:11:18 - hopik

kandidatura za Úsvit

Dobrý den, kandidujete za úsvit. a co VV? Budou dál existovat? A vy budete až do voleb jejich předseda? A co vaše žena? Zkoušel jsem se ji také zeptat, ale asi zapomněla, pro koho ve Sněmovně seděla. A ještě jeden dotaz. Nepřijde vám smutné, jak strana dopadla? A především, proč jste vy i paní Peak opustili jako s promnutím krysy, potápějící se loď?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2013 13:55:09 - JUDr. Vít Bárta
 Dobrý den, ano kandiduji za Úsvit jako lídr Plzeňského kraje. Na existenci VV to nic nemění. Celkem VV dostaly na kandidátky 4 svoje lídry.  v Jihočeském Karla Pražáka, v Ústeckém Davida Kádnera, v Královehradeckém Jirku Štětinu a v Plzeňském mě. Moje paní kandidovat sice nechce, nicméně žádný rozkol v našem vztahu to neznamená, jak občas prezentují média.  Mluvit o mě jako o kryse potápějící loď je nesmysl, v případě paní Peake je to něco jiného, ta stranu rozštěpila proto, aby pomohla udržet Nečasovu vládu