MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2013 22:22:07 - Pavell

Dobrý večer,

můj názor,že takto Vás odtřelí pan president,kdy se mu zlíbí-nejste jednotni,ale prosím jak může Hašek stíhat toli funkcí,už mu to leze na mozek a má vyhlédnuté další a to předseda vlády,proto se zachoval jako jidáš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2013 9:08:53 - MUDr. Jiří Koskuba

 

Vážený pane,

každá organizace má svou hierarchii. Obdobně politická strana. I já jsem zděšen situací v našem vedení po neúspěšných volbách, kterou stejně jako Vy mohu zpovzdálí pozorovat. Jeho označení “kindermanagement” mne kdysi uráželo. Je mi líto, ale začínám jej chápat.

Volby jsme svým způsobem prohráli. Očekávám proto, že jak pan předseda samotný, tak i celé nejvyšší vedení z toho v rámci přirozené sebereflexe vyvodí patřičnou zodpovědnost. Klidně, kulturně a svorně nabídnou své funkce. Ale v rámci stanov a demokratických tradic ČSSD.  Strany, které údajně nejde o posty, funkce, osobní prospěch. Ale o dobře fungující stát!

Pan prezident je - stejně jako ještě pan Kalousek - zkušený, velký a schopný hráč. Můžete mít na oba pány názor jakýkoliv, ale jsou to osobnosti. Vždy jsou minimálně o 2 tahy před svými soupeři. Snad s výjimkou určení pana Špidly jako svého nástupce. Sám pak ČSSD - na škodu svou i strany samotné - opustil.  SPOZ byla poté obětována v zájmu krále. Stejně jako šachová figura.  Bylo by tragické, kdyby stejný osud měl čekat nejstarší demokratickou stranu v zemi. Před námi je nyní mnoho jiné práce, než vnitrostranická válka.

Za to, co t.č. čelní představitelé napříč ČSSD předvádí, cítím povinnost se nejen veřejnosti omluvit. I když jsem jenom prostý pěšák.

Přeji hezký den.