Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2011 9:27:06 - Křížovnický

Věřím, že se dohodneme

Pane primátore, od samého začátku Vaší funkce se pořád řeší, jestli zůstanete nebo odejdete (neplatné volby, roztržka v koalici), jak to snášíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2011 11:29:20 - Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
Byl jsem zvolen do funkce primátora a myslím, že jsem se této role zhostil dobře. Jak jsem deklaroval před volbami, snažím se o změnu systémů na Pražské radnici. To samozřejmě přináší i velké nevole a s tím jsem také počítal. V demokratické společnosti má každý nárok na vyjádření svého názoru i proto tyto výpady na mou osobu akceptuji a plně respektuji.
   Já osobně chápu současnou koalici v hlavním městě jednoduše: každá ze stran dostala maximální možnost realizovat svůj volební program a od sociálních demokratů jsem očekával, že se soustředí zejména na sociální otázky, ve kterých bude postupovat citlivěji než občanští demokraté. Faktem ale je, že sociální demokraté spíše fungují na bázi jednotného, které chce mluvit prostě do všeho. Myslím, že malé ale ještě vlivné části pražské ODS to vyhovuje.
   Věřím, že se v rámci koalice dokážeme dohodnout, situace se uklidní a my budeme moci pokračovat na změnách, které z Prahy udělají lepší místo pro život.