Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2013 7:54:07 - Jana z Plzně

Děkuji

Děkuji určtiě nejen za sebe za toto vaše
vyjádření. Politická sebevražda ČSSD je
skoro dokonána. Budou lidé ještě věřit,
že ČSSD zajistí fungující stát ? Pokud neuděláte rázné kroky a neodstraníte volbou ty, kteří toto zavinili - v čele s p. Haškem, tak vám lidi nebudou věřit. Je nutné odvolat ty, kteří škodí této straně. Nemají tam už co dělat, zradili jednou, může se to stát už kdykoliv.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2013 15:12:11 - Marcel Chládek
Dobrý den, děkuji za dotaz. Musím jen souhlasit. "Puč", který se odehrál na předsednictvu ČSSD jen jeden den po volbách, byl podle mého názoru nechutný. Byl jsem na tomto předsednictvu přítomen a musím říci, že na mne celá věc působila připraveně. Vyvolat takové hlasování - tedy jinými slovy vrazit předsedovi strany kudlu do zad - v době, kdy je třeba, aby byla ČSSD jednotná a vyjednávala jako jeden muž o vládě, ve které by plnila své předvolební závazky vůči voličům, bylo politicky velmi neprozíravé a neprofesionální. Všichni přítomní senátoři za ČSSD - s výjimkou tří, kteří se zdrželi hlasování - předsedu ČSSD Bohuslava Sobotku podpořili. A stejně tak ústřední školská komise, která ve svém usnesení vyzvala členky a členy ÚVV ČSSD, aby na zasedání, které se uskuteční 10. listopadu, jednoznačně podpořili Bohuslava Sobotku jako kandidáta na předsedu vlády a tím potvrdili jeho mandát vyjednávat o budoucí podobě vlády. Pevně věřím, že jeho mandát potvrzen bude a ČSSD bude opět akceschopná a plně připravena splnit svůj závazek vůči více než milionu voličů, kteří jí ve volbách dali svůj hlas s nadějí, že prosadí nutné změny v naší zemi.
Marcel Chládek