Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2013 13:37:13 - Jíra07

Název KSČM je brzdou pro rozvoj demokratické levice

Paní poslankyně, věřím že jsou ve vaší straně slušní lidé, ale i takoví kteří by rádi vrátili stalinismus. Váš program "socialismu 21. století mi je sympatický. Je tu však jeden problém, který brání posílení demokratické levice a to je právě název vaší strany. Název, který v lidech vzbuzuje odpor pro krvavou historii komunistů zvláště z období stalinismu. I když jste si pozměnili v r. 1990 název a snažíte se profilovat jako demokratická strana, stále s vámi nechce nikdo mít nic společného. Neuvařovali jste o změně názvu např. na "Strana demokratického socialismu Čech a Moravy" - SDSČM ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2013 7:15:23 - Ing. Miloslava Vostrá
 Jsem ráda, že se Vám líbí náš program socialismus 21. století. Strana svůj název rozhodně měnit nehodlá, považuji však za největší atribut náhledu na jednotlivé politické strany to, jak se v současné době chovají a pracují. Spíše než o názvu je to o dnešních lidech, kteří jsou členy KSČM či sympatizanty, kteří jí podporují a pomáhají naplňovat její program.