ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2013 10:44:28 - marek kalivoda

Co říkáte na volby do sněmovny?

Co říkáte na volby do sněmovny? A především, co říkáte na výsledek ODS, který po prezidentské volbě potvrdil jen debakl strany? I vy jste se tak do Sněmovny nedostala. Co tak nyní budete dělat? máte v plánu se nějak dál věnovat sociální problematice, byť jste u Skaret dost zaspala, což způsobila podle mě i váš pád. Nemyslíte? Jinak jste působila docela sympaticky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2013 11:46:47 - Lenka Kohoutová
Volby do PSP byly skutečně pro naší politickou stranu debaklem. Přivítala jsem abdikaci všech členů grémia. Nejenom do ODS, ale do politiky obecně je zapotřebí vrátit její důvěryhodnost a lidi, kteří budou umět držet slovo a přesvědčit ostatní o tom, že politika vybudovaná na demokratických principech je správný směr. Pro mě to ještě znamená směr vpravo. Mým tématem v politice je sociální oblast. To je jednoznačně pravicové téma, které je o odpovědnosti společnosti a určité solidaritě, která však musí být cílená.

Nemyslím si, že jsem neuspěla já osobně. Zůstala jsem na svém pátém místě, které však nebylo již volitelné díky špatnému výsledku nás všech. Jsem stále garantem za sociální oblast v ODS. Jsem zpět v Nadačním fondu, který pomáhá se zaměstnáváním lidí se zdravotním postižením, který jsem před mnoha lety spoluzaložila a jsem zde předsedkyní správní rady. Přednáším zaměstnanecká témata a v oblasti sociální působím jako poradce v mnoha projektech.