Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2013 21:10:53 - Pepa53

Soudružko Vostrá

Já osobně mám dost kritický názor na katolickou církev, která si dělala své reformy z donucení přeměn v Evropě.Její odporná dogmata a reformy tak dvakrát za 100 let mě neinponují.Viz prohlášení za mučedníka Jana Husa po 700 letech !! Osobně však pokládám nacismus v Německu a bolševický komunismus (hlavně v 50.letech) za nejnebezpečnější ideologie ve 20. století.Tyto 2 ideologie se i v podstatě spojily na rozdělení Evropy a i světa.Pro mě jsou dnes komunisti dost směšní , protože mi ani neumí odpovědět na jednu otázku.Proč všude kde byl násilím nastolen v Evropě, zanikl jako tzv.diktatura proletariátu a všude, kde byl,to byl systém strachu a pouze diktatura vládnoucí rudé nomenklatury s velmi špatnou ekonomikou vedoucí k naprostému chaosu a devastaci. Proč nejdete pomáhat budovat komunismus do Severní Korei nebo na Kubu???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2013 8:12:15 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, není to o  ideologii, ale spíš o lidech, kteří různé ideologie v průběhu mnoha let zneužili. Je to o jednotlivcích, kteří mohou i dnes mnohdy zcela beztrestně zneužít své postavení. Narodila jsem se tady a tady žít budu. Váš názor je také pouze ideologie, kterou prosazujete. A podle mě, špatná. Hezký den.