Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2013 11:32:24 - Maxe

a ještě "ty církve"

Paní poslankyně, vážím si Vás a držím palce v aktivitách. Když sleduji denodenně politiku, vystoupení a téma restitucí církvím mne rozčílí, uvědomím si, že nerozumím praktickému provádění a chtěla bych vidět PŘÍKLAD. Stahuje se mi hrdlo úzkostí, když Zelená hora ve Žďáru má být "vrácena" církvi. Kolik jen roků! Kolik milionů ! A z našich peněz! a teď se to skutečně vrátí církvi? Zkusme na těchto příkladech lidem názorně ukázat - od r. 1948 stát (to jsme my) do této památky investoval ....cca tolik financí, stát se staral. Ale to byly peníze mých rodičů, prarodičů i moje, které na to šly. Já se cítím OKRADENA.
Nebo jiný příklad: v r. 1980 - bylo kolik placených církevních pozic, kolik to stálo, v roce 2012 - bylo tolik církevních placených míst, kolik to stálo. No a co dál? Do KDY bude z mých/vašich peněz placeno církevní činnovníci - 5.,10.,30 let? Já UŽ NECHCI!!!
_________________________
Co si o tom myslíte? Nebylo by férové inzeráty-bilbordy OZŘEJMIT jasně "restituce v praxi?" Dík.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.11.2013 12:23:32 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, snažíme se, ale dnešní vyjádření ČSSD o tom, že pokud církve nebudou chtít, nedá se s restitucemi nic dělat, mě děsí stejně tak, jako Vás. Hezký víkend přeji