Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2013 16:04:56 - Maxe

jak k lidem ?

Dobrý den, paní Vostrá,
v neděli ve OVM bylo velmi dobré vystoupení M. Horáčka a E. Besta.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drsna-slova-Erika-Besta-v-Partii-Lide-tu-nepochopili-ze-cilem-kapitalisty-je-udelat-podfuk-293687/diskuse

Co si myslíte o mé myšlence: Mít program v politické straně, program jako vizi, a s lidmi komunikovat "jejich slovy", jejich způsobem - krátce, stručně, jasně. Na tom bylo postaveno vystupování před volbami p. Babiše. Prostě lidi nechcou "kecy", složená dlouhá souvětí (chudák p. Opálka u Jílkové, to byl přesně ten příklad).
A ještě dotaz. Kolik už je připraveno interpelací od KSČM na vládu? Hned při prvním zasedání je adresovat. Proč kupují palác za 300 mega, proč se vyměnují auta u PČR, .....?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2013 13:15:56 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, nedělní OVM jsem samozřejmě sledovala. A myslím, že si každý svůj názor dovede docela dobře utvořit. 
Co se mě osobně týče, s občany se potkávám dnes a denně a to již několik let. Nikdy jsem neměla problém v tom, že by mi nerozuměli. Spíše slyšíme stále více stížností na to, jak se jejich život zhoršuje. Rétorika Andreje Babiše je taková, na jakou je zvyklý. Teprve budoucnost ukáže, kolik pěkných slov a slibů dokáže naplnit ve prospěch občanů či naší republiky. Poslanci KSČM předkládají v Poslanecké sněmovně nové zákony a rozhodně nemám  za to, že bychom měli deficit interpelací. Přesto si však myslím, že úkolem poslance není vše pouze negovat. Spíše bychom všichni měli hledat společnou cestu tam, kde je možná programová shoda ve prospěch lidí, kteří na ni zoufale čekají.