ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2013 15:18:58 - cvrček ála

ANO ve sněmovně

Jak docílíte toho, že když cca polovina poslanců hnutí ANO není členy strany, budete v názorech za jedno? Nemůže někdo seběhnout v rámci svého nejlepšího vědomí a svědomí…. A proč jste do ANO nevstoupila? Čeho vlastně chcete dosáhnout? Co se třeba bude snažit dělat pro vyšší zaměstnanost v kraji či lepší ovzduší? A nemyslíte, že ženy to mají v politice těžší? Nebo proč si vysvětlujete, že jich máme v PS tak málo? Není to škoda? Zdůrazňuji, že nejsem feministka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2014 12:27:18 - Jana Lorencová
Jestli budeme v názorech zajedno, těžko říct. Navíc si myslím, že právě v konfrontaci různých názorů je zajištěn vývoj nejen hnutí ANO, ale i vývoj lidstva od doby, co lidstvem je. Bez různorodosti názorů bychom žili ještě v době kamenné. Takže já toho upřímně řečeno ani docílit nechci. Různé názory správně vyargumentované znamenají, že lidé přemýšlejí, a pokud jeden druhému naslouchá, tak je to dobře, protože právě to je motorem vývoje... Nevstoupila jsem nikdy do žádné politické strany, a myslím, že mi to vydrží doživotně, nechybí mi to. Navíc jsem odjakživa byla považována za jakési enfant terrible... Jsem členkou Výboru pro životní prostředí. Podařilo se mi pozastavit prolomení limitů těžby, které se dotýká obcí na severu Čech. Pokud jde o zaměstnanost na severní Moravě, je to otázka rozhodně ne na diskuzi v tomto rozsahu... Ani já nejsem feministka. Určitě je škoda, že obecně není žen v politice více. Sama nechápu, proč společnost důvěřuje v politice víc mužům, než ženám, je to prostě tak, že podstatně víc hlasů dostávají muži. A politika možná ženy neoslovuje tolik jako muže.