Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2013 11:28:34 - Petrlík

Soudružka Semelová nevidí, neslyší! Miliony lidí jsou proti politice KSČM!

Soudružko, vy opravdu nevidíte, že proti politice KSČ...M protestují v ČR otevřeně desítky tisíc lidí? Další miliony lidí (minimálně dva) by vaší stranu nevolili ani za nic, to není protest? Vy jste neviděla 20 tisíc lidí na koncertu na Staroměstském náměstí proti KSČ...M? Vy jste neviděla tu vlnu protestů v Jižních Čechách proti vašim soudruhům ve funkcích na Kraji? Vy nevidíte putovní hladovku proti Komunistům, které si již účastnili stovky lidí? Mohu se zeptat proč zamlčujete fakta? Proč jste vyvolali volby, které levice prohrála a vy a soudruzi jste tvrdili jak vyhrajete. Prohráli jste i v Ústeckém Kraji. Proč stále manipulujete a lžete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2013 14:58:38 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, patrně byste se měl blíže zeptat poslankyně Semelové. Co se týče koncertu na Staroměstském náměstí, navštívila ho také spousta cizinců. Co se týče získání preferencí, myslím, že výsledek ve volbách do Poslanecké sněmovny hovoří jasně. Koneckonců, nikdo Vás přeci nenutí, abyste dal hlas KSČM. Denně se potkávám s lidmi a věřte, že žádnou nenávist vůči KSČM či sobě necítím. Spíše naopak, žádají nás o pomoc.