MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2013 9:05:23 - LadaJo

Proč se osobně ženete po kortě ve vedení Sněmovny a po ministerském křesle, nevíte, co je slušnost?

Pane Bělobrádku, proč se tak nestydatě otevřeně ženete osobně po korytě ve vedení Sněmovny a po ministerském křesle. Nemáte v sobě kousek slušnosti a uměřenosti. Vždyť Vaše strana má jen 14 poslaneckých mandátů a z parlamentních ve volbách do Sněmovny skončila nejhůř. A proč diskriminujete podobně jako katolická totalitní církev ženy? Není normální, že sám pro sebe se tak moc derete po jakémkoli korytě a nebyl jste schopný na volitelné místo připustit aspoň jednu ženu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2013 13:44:51 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Po ministerském křesle se neženu, dávám přednost funkci místopředsedy Sněmovny. Bohuslav Sobotka však trvá na angažmá předsedů koaličních stran ve vládě. Pokud tedy ministrem budu, funkce místopředsedy PS se vzdám. K druhé části Vaší otázky – ženy nediskriminujeme, v rámci KDU-ČSL funguje dokonce ženská frakce (Sdružení žen), která se do politiky strany aktivně zapojuje. Máme ve vedení dvě ženy a na kandidátkách jsme je měli také – na 1. i na 2. místech. O složení našeho poslaneckého klubu rozhodli voliči.