Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2013 22:26:33 - bond0007

Rómský pseudoproblém.

V dávných dobách cikáni kočovali se svými povozy Evropou, neboť to bylo jejich přirozené chování dané geny jejich předků. Po druhé světové válce byli v řadě zemích donuceni se trvale usadit na jednom místě, což odporovalo jejich zvykům. Od té doby se začaly datovat problémy, jako " drobná kriminalita, neschopnost daného etnika pracovat atd." Nicméně si myslím, že část našich daní tj. " peněz bílé většiny" která jde na různé sociální dávky cikanům nedosahuje žádných astronomických hodnot. Musíme si uvědomit, že si za naše peníze kupujeme jistým způsobem sociální smír. Pokud bychom romy finančně nepodporovali, jejich kriminalita by se exponenciálně zvětšovala se všemi neblahými dopady na většinovou společnost. TZV. ROMSKÝ PROBLÉM TUDÍŽ NEMÁ ŘEŠENÍ !
Peníze, které byly v ČR vytunelovány za celou polistopadovou éru tj. od roku 1989 do současnosti dosahují hodnoty řádu bilionů korun, a ty jsme rovněž zaplatili z našich kapes. Sociální dávky cikánů jsou proti tomu směšným kapesným.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2013 13:20:28 - Ing. Miloslava Vostrá
Nesouhlasím s Vaším názorem. Ve všech skupinách obyvatelstva najdete lidi, kteří jsou problémoví, ale většina je těch, kteří pracovat a řádně žít chtějí. Díky politice předchozích vlád se do tíživé situace dostávají i občané, kteří nepocházejí z romského etnika. Sociální dávky je nuceno čerpat stále větší procento obyvatel. A co se týče vytunelování českých podniků, věřím, že dojde k postupné nápravě a ti, kteří se na tom podíleli, budou po zásluze potrestáni.