Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2013 9:26:45 - Petrlík

Soudružka Vostrá kritizuje vlastní soudruhy!

Soudružko Vostrá, vaši soudruzi a jejich bratři veksláci se po roce 89 chopili majetkové moci.... Rittig, Janoušek, Mohorita, Provod, Mrázek, Hušák, Ulčák, Šlouf atd. takových jsou stovky v každém kraji Čech. Nejsou to soudružko lidé z vašich KSČ.... a M řad svazáků a komunistické šlechty? A co Grégr, Čuba, Čalfa a podobní. V jakých autech jezdí BMW a AUDI jsou komunistická vozidla? A další co položili svou neschopností velké fabriky v Čechách kde dříve dělali ředitele z pověření KSČ a pak tyto podniky privatizovali. Kde jsou vaši dělníci ve vašich řadách? Již žádní nejsou. Jste jen vy a vaše zoufalá snaha škodit. Co říkáte na slova Karla Havlíčka Borovského: Komunista může být dobrý nebo špatný, ale nikdy ne člověk.????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2013 13:20:57 - Ing. Miloslava Vostrá
 Většina lidí, které jmenujete, nejsou členy KSČM. Myslím, že máte poněkud pokroucený pohled na život. Rozhodně nerozlišujeme automobily podle příslušnosti k politické straně. To bychom asi skončili někde, kde nechceme být. Dělníků, poctivých a pracovitých lidí je v naší straně opravdu hodně a není třeba o nich hovořit s Vaším despektem. Nebo žijete v nějaké jiné zemi než České republice, když hovoříte o tom, že dělnické profese zmizely? Chtělo by to více zapřemýšlet nad tím, co vlastně pomocí svých nevybíravých slov chcete říct.