Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2013 9:42:05 - Petrlík

Komunisti rozkradli po roce 1948 celou ČR! Kde jsou ty majetky?

Soudružko Vostrá, po roce 1948 jste rozkradli velmi prosperující a zavedenou Českou republiku. Vyhnali jste nekomunistickou inteligenci, podnikatele, vědce, lékaře a to co zbylo jste natlačili do chlívku vašeho socialismu. V roce 1968 jste nechali naši zemi okupovat cizí mocností. Po roce 1989 škodí soudruzi kde můžou, za majetky nakradené mezi lety 48 až 98 si privatizovalo podniky, koupili pozemky například v okolí Průhonic Komunisté a jejich SSM princátka zkoupili veškeré pozemky. Kde na to soudruzi berou? Kde je komunistické dělnictvo? ˇProč nemáte žádného dělníka poslancem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2013 17:53:38 - Ing. Miloslava Vostrá
 Mám za to, že na podobný dotaz jsem již odpovídala. Záleží na každém z nás, zdali se rozhodne věnovat politice, či nikoliv. Nedělíme lidi na dělníky a nedělníky. Jedná se nám především o to, aby v politice pracovali slušní a poctiví lidé. A rozhodně nikdo z nás současných politiků KSČM nemá žádný nakradený majetek. Mám za to, že by bylo vhodnější věnovat se prospěšné diskusi o budoucnosti naší republiky a nás všech.