Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2013 13:51:33 - MichaelaW

Zákon proti propagaci fašiismu

Dobrý den,velice mě děsí současné dění na Slovensku. Před převratem exestoval zákon proti propagaci nacismu a fašismu. Prý existuje dodnes, ale není realizován v praxi. Pokusíte se na realizaci tohoto zákona trvat?Je zle kolik mladých lidí propadá této fanatické pseudofilosofii. Jak je možné, že projdou ulicemi Banské Bystrice a hailují???Jak to že policie nezasáhla? Proč o tom referuje pronacistický politolog ze Slovenska? Je tam jistě dost normálních lidí, které volební vitězství nacistického politika také vyděsilo a kteří si to také neumějí vysvětlit. Jak je možné, že naše sdělovací prostředky nikoho z nich neoslovily a jak to, že podporují vzrůstající nacistické tendence?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2013 18:13:03 - Ing. Miloslava Vostrá
 Rozhodně nikdo, kdo má jen trochu zdraveného rozumu, propagaci fašismu a nacismu nepodporuje. Co se týká zákonů, jsou v České republice beze zbytku uplatňovány. Slovensko je samostatný stát. A tuto situaci zajisté řešit bude.