Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2013 10:04:17 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ...?

Pane "senátore?" ,bohužel a se vší úctou ,nejsem spokojen s vaší odpovědí ,neodpovědí !Položil jsem otázku směrem k "nezávislým??"soudcům a vy jste neodpověděl ,jen se mnou nesouhlasíte?! Víte, ono se nestačí jen se kolem sebe "dívat" ,-je to velice idealistické, -ale to co prožívají mnozí občané v tomto,JEDNÍM SLOVEM ŘEČENO- ZLOČINNÉM STÁTĚ- vy ,"zástupci lidu??", by jste měli prožít dříve než si sednete na PARLAMENTNÍ sesličky!! Tudíž, pane senátore, nejen se dívat, ale také naslouchat těm , kteří si vás ,jako své zástupce v zástupné "demokracii?" zvolili!! Nemusíte se mnou souhlasit , ale měl by jste odpovědět na položenou vám otázku.Mimochodem, hovoříte-li o SVOBODĚ- mě osobně nikdy, před LISTOPADEM ,SVOBODU NEODEBRAL a má práva jsem si dokázal uhájit,a pokud se o to pokoušel, zle pochodil!!Naopak ,právě dnes jsou mě odpírána má LIDSKÁ PRÁVA ,takže, prosím, nehovořte o něčem co jste nikdy neprožil. Doufám, že mě na předchozí dotaz plnohodnotně odpovíte. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2013 11:17:49 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

Také jsme si já i naše rodiny prožili své. A vy o tom s velkou pravděpodobností vůbec nic nevíte.

Co se týká Vaší žádosti o plnohodnotnou odpověď. Nebudu Vám popisovat a interpretovat každodenní události, které dokazují, že ve svém názoru (dle mého názoru) nemáte pravdu. Nemělo by to, jak vyplývá z Vašich reakcí, smysl a oba bychom ztráceli čas.

Znovu opakuji, že to neznamená, že tvrdím, že vše v naší zemi funguje a je v pořádku.

Miloš Vystrčil