Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2013 13:00:26 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane senátore. Je zřejmé, že odpovědi na mou otázku , co se týče našich "nezávislých" soudců a vytvoření OCHRANY pro občany ČR -soudcovské KOMORY- se od vás nedočkám . Víte, nesnáším povýšenost, aroganci a svévoli , bohužel již několik členů "ODS??" mě přesvědčilo , že nemají mít místo v PARLAMENTU ČR ,NEBUĎTE I VY MEZI NIMI. Znovu tedy pokládám otázku ,která stále zůstává bez odpovědi- PROČ DOPOSUD NEBYLA VYTVOŘENA SOUDCOVSKÁ KOMORA a jestli se vy jako "zástupce lidu??" budete zasazovat o její vytvoření. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2013 19:22:26 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Nechci se chovat povýšeně. Jsem přesvědčen, že naše soudy dnes fungují nezávisle. O roli a poslání soudcovské komory a Vaší představě o jejím fungování nemám dostatek informací.

Pokud máte zájem podrobně se mnou věci probrat, je to samozřejmě možné, stačí se domluvit na schůzce. Je to mnohem jednodušší než si dopisovat. Všechny kontakty na mě naleznete na www.vystrcil.cz . Rozhodnutí, zda mě se zájmen o schůzku oslovíte, ponechávám na Vás.

S pozdravem Miloš Vystrčil