Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2013 22:20:22 - prokos

Alkoho na pracovišti?

Zákon ukládá "nepožívat alkoholické nápoje a nezneužívat jiné návykové látky na pracovištích zaměstnavatele a v pracovní době i mimo ně" a "nevstupovat pod jejich vlivem na pracoviště zaměstnavatele". Nebo tento zákon snad pro poslance neplatí???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2013 10:49:55 - Tomio Okamura
Poslanec není zaměstnanec ale to s tím nesouvisí. A to aby byl stoprocentní zákaz pití alkoholu na pracovišti je taky blbost. Nejhorší čísník je abstinent. Zažil jsem to mockrát - kdy mi děvčata točila týden zkažené pivo aniž by to zjistila. A samozřejmě ideální barman si tu a tam dá panáka s hosty. byznys se co svět světem stojí dělá taky většinou na základě osobních vazen ty navážete taky nejlépe u skleničky - jsou prostě profese kde alkohol v rozumné míře je ku prospěchu věci.Pít vodu na jednání s ruskou delegací znamená jednoznačné faux pas a urážku hostitelů. 
Ale jsou profese či okamžiky, které alkohol vylučují. Člověk v momentě, kdy rozhoduje o zákonech by neměl být pod vlivem drog, tak jako by neměl být řidič nebo lékař.