MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2013 10:13:26 - Renata

Vážený pane

Zeptala jsem se sice přímo pana Babiše,ale dosud neodpověděl, nejspíš z nedostatku času - proto si dovolím, oslovit Vás.
Jako seniorka OZP (donucená si přivydělávat, protože růst důchodů a sociálních dávek je vzhledem k růstu cen služeb, potravin a a dalších spíš ,,pohlavkem" za celoživotní práci.Narodila jsem se v Praze a žiju v Praze, v KSČ jsem nikdy nebyla ani jako kandidát, pouze v ROH, aby děti mohly o prázdninách na pionýrský tábor. Za to jsem, ale měla nižší prémie k platu, a dnes zase nižší valorizaci důchodu. Pro pana Babiše jsou senioři asi brzdou, ale při vidině valorizace od ledna 2104 ve výši 36,-Kč si myslím, že dojde k legálnímu vyhlazování, nás starých. Různé zákony ( škodící nám i zemi) proběhly ve zkrácené lhůtě - není možné odvrátit toto potupné nenavýšení také tak? Zvlášť, když to jsou počty pana, odstaveného, Kalouska? Děkuji za odpověď, která nebude odpovědí jenom mně, ale mnoha mým přátelům
Renata Hašková
OZP Praha
členka Rady seniorů ČR

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.