Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2013 16:04:53 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..??

Omlouvám se, ale já neměl na mysli žádný samosprávný orgán ,já měl na mysli KOMORU na kterou by se mohl občan obracet při jakémkoliv pochybení jakéhokoliv soudce, což dnes není možné a jsou případy, kdy občan se již nemůže odvolat, nebo dovolat ,tudíž stížnost podaná na soudce směrem ke KOMOŘE ,tomuto občanovi může obrovským způsobem pomoci! Co se týče vlastních zákonů vytvářených některými soudci ,tak toto je další nešvar "nezávislých" soudců, nikoliv, že si tito zákony nevytvářejí. 13-LET SOUZENÍ SE O RENTU NÁLEŽEJÍCÍ MĚ DLE ZÁKONA -VÍM TEDY O ČEM PÍŠU.Vážená paní poslankyně ,opravdu si myslíte, že ČESKO není stát mnou výše uvedený , ale stát PRÁVNÍ a tím i DEMOKRATICKÝ? Prosím, přečtěte si ještě jednou mou otázku a odpovězte mě co si o tom myslíte a zda se budete na půdě parlamrntu ČR snažit o to, aby byla SOUDCOVSKÁ KOMORA CO NEJDŘÍVE ZŘÍZENA. Jde přece jen o práva všech občanů této země, kteří na svá práva ,právě díky "některým" soudcům nemohou dosáhnout. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2014 11:46:44 - Mgr. et Mgr. Věra Jourová
Máme soudcovskou samosprávu v programu, ale bude to možná dost složité ji prosadit. A zcela jistě to nebude orgán, který bude vyřizovat stížnosti na meritortní rozhodování soudců. Bude se zabývat stížnostmi na jednání soudců. Jako předobraz máme Nizozemí, kde to tak funguje.