Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2013 18:13:28 - miroslav fox

přímá demokracie

Co říkáte tomu,že na Slovensku díky přímé demokracii se dostal do čela nacista,který veřejně i hajluje jsou o tom záznami.A proč chcete u Nás zavádět,aby příbuzný byli díky Vám v politice?Tomu se říká mafie...nebo ne?A proč jste ve zlíně nasliboval voličům a pak po zvolení jste se na voliče vykašlal a nesplnil jste ani jednu věc.Mluvil jsem s občanama,který Vás volili.Dnes toho litují.Díky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.12.2013 17:18:03 - Tomio Okamura
1) nesmysl, který svědčí o tom že média moc nepřemýšlí - žádný nacista nikde na světě nebyl zvolený díky přímé demokracii ale díky tomu že neměl důvěryhodnějšího protikandidáta. Tento pán by volby vyhrál v jakémkoli politickém systému.  navíc v přímé demokracii je politik kontrolvatelný a odvolatelný on i zákony které politici prosazují. takže v Přímé demokracii není ohrožením žádný nacista ani pseudodemorkat. Jakékoli škodlivé zákony můžou občané totiž opravit a politika samozřejmě odvolat. Mj. malý test - Hitlera, Gottvalda a další zvolili voliči v přímé demokracii nebo v parlamentní? Změnu k diktaře jim umožnila parlamentní nebo přímá demokracie? pokud si odpovíte na tyto otázky podle faktů dojde vám absolutní slaboduchost kritiky přímé demokracie a obhajoby té naší pdoby pseudodemokracie.
Pokud se ptáte na našeho kandidáta na zlínsku tak  a) není můj příbuzný ale je to tát mojí přítelkyě b) asi každý pochopí že to že to je táta moniky asi není důvod ani eticky ani ústavní proč by neměl kandidovat. c) v politice nebude díky mě ale jedině pokud mu v přímé volbě dají důvěru a hlas voliči. Tomu se neříká mafie ale demokracie. nepleťe si pojmy jen podle své nálady. Nedělá to dobrý obnrázek o inteligenci.  d) Bude dobré nenalhávat si a skutečně se podívat co jsem občanům sliboval. Řekl jsem a psal že budu jejich zájmy hájit na maximum. Že bdu prosazovat referendu, odvolatelnost politiků, trestní a hmotnou odpovědnost, solidaritu se slabými. To vše jsem prosazoval jak v Senátu ale te'd jsme tato témata dostali i do Sněmovny. To že mnoho z mých programůvých bodů je i v programovém prohlášení vlády je jen díky tomu, že jsem se nezašil v Senátu jako většina anonymních senátorů ale skutečně jsem o naplnění nasich vizí a slibů pracoval skutečně na maximum. na rozdíl od drtivé většiny senátorů. Mj. mýma rokuam v senátu, díky mé práci v Ústavně právním výboru prošli stovky zákonů, tísíce stran a smaozřejmě jsem je komentoval navrhoval změny a vyjadřoval se k nim, plus jsem vlastní návrhy také představoval a prosazoval. Stačí otevřít oči a vidět. A protže v moje síla v senátu byla omezená, nevykašlal jsme s ena práci a zkusl prosadit změny dalekos silněji - pomocí vlastní strany. Mí voliči vědí, že já pro ně dělám maximum a dělám toho opravdu stonásobně víc než bežný řadový poslanec nebo senátor.