Mgr. Ivana Levá

  • Starý Plzenec
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2013 0:58:28 - Marek Viktorín

Autorský zákon (ochrana autorských práv)

Paní Levá,

zprvu jsem chtěl zareagovat trochu hruběji, avšak jsme lidi nemáme to zapotřebí, proto to napíši takto.

Budou-li mít všichni spoluobčané takové přijmy jaké jsou srovnatelné v EU a nebudou se dřít ve fabrikách za směšných 12.000,- hrubého, pak proč ne plný autorský zákon.

Ovšem to dříve přiletí marťani, na hrad se dostane osel a v parlamentu nám budou vládnout psi a kočky, tudíž nějaký zákon o ochraně autorských práv je zcela nesmyslný.

Jako členka strany kterou opravdu nemusím, díky problémům, které nám způsobovala v minulosti ale musím z části souhlasit, že třebas něco udělat nutné je.
Ovšem nehrotil bych to tak "po Evropsku" či "světově", ale hleděl bych si ochrany autorských práv naší domácí tvorby, jelikož ta je dělaná s láskou a pýlí a není "zaplátovaná" miliony dollarů jako tomu je ve světě.

Čili ano ochrana autorů domácí tvorby (České, případně i Slovenské) rozhodně ne ochrana autorských práv ze zahraničí kde to seberou produkční společnosti.

Co myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.