Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2013 10:47:56 - KamilDánský

rétorika ve sněmovně

Rezignoval jste na svou kandidaturu na místopředsedu sněmovny. Ve svém odůvodnění ale spočívalo především v kritice topky a mě by zajímaly dvě věci. Nemyslíte, že vaše rétorika byla na hraně? Nechcete být jako Kalousek, ale v rétor budete asi brzy zdatnější, bohužel v tom negativním smyslu. Je to třeba? A ještě jedna věc by mě zajímala, prč, a nejen vy, řadu svých prohlášení čtete? Nemluvíte za sebe? Kdo vám je připravuje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.12.2013 17:16:24 - Tomio Okamura
Jak vidíte nejslem až tak zdatný rétor a jsem jen člověk. Pokud mám říct vícero zásadních faktů, tak jako pečlivý člověk si raději napíšu poznámky a z nich potom během rpojevu čtu. Mám za to že důležité je co říkám ane jak to říkám. Nejsem v PSP proto abych se zlepšil v projevech ale proto abych prosadil nějaké změny - takže ve své práci sázi na jistotu a je mi jedno zda čtu nebo přednáším spatra. Pokudmě znáte na svých veřejných vystoupeních mluvívál hodiny spatra. Ve sněmovně ale kjladu důraz na stručnost a obsah. proto si ta zásadní vystoupení připravuju přede.  pokud se ptáte na spolupracovníky - samozřejmě nejsem vševědoucí a a máme tým expetrů ze všech oblastí, který mně a mým kolegům připravuje poddklady pro naše rozhodování i vystoupení.  mimochodem - vzhledem k tomu že mě ještě před nějakou desítkou let nedovolili prodávat protože jsem koktal, jsem vděčný i za svůj součaný byť nedokonalý projev. pro mne to je tak jako tak pokrok.