Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2013 12:12:42 - richard hybš

spor o ministerstva a vstup do vlády

Z vašeho sporu o ministerstva nechápu jednu věc. Chcete tři ministerstva nebo vám jde o to mít zemědělství? Spokojili byste se například se zemědělstvím + ještě jedno ministerstvo? A kdy už se nějak rozhoupete?Neuvažujete kývnout na nabídku ministerstva práce, které je pro vás přeci také stěžejní? I když podle mě byste do vlády jít vůbec neměly. ve volbách jste skončili poslední a co máte společného se skutečným vítězem, hnutím ANO? Téměř nic. Antypatie mezi vámi a nezastíníte a bude hůř. pro příští rok jste si nic zásadního nevytyčily, ale až dojde na lámání chleba... Mám tak na závěr ještě jeden dotaz, proč vy osobně podporujete vstup do vlády a koalice? Nikde jsem nezaznamenal, že byste tvrdil opak

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2014 8:53:33 - Ing. Jan Bartošek

Vážený pane Hybši,

předně Vám přeji úspěšný nový rok a mnoho zdraví a pohody. Ohledně Vašich dotazů Vám již postup událostí patrně na většinu odpověděl. Takže hlavně k tomu poslednímu, který je přímo na mě mohu jen konstatovat, že jsme stranou skutečně demokratickou. To znamená, že i samo předsednictvo strany, musí respektovat to, co mu nařídí celostátní výbor a jeho členové opět respektují usnesení krajských a okresních organizací. Já osobně jsem vstup do koalice nepodporoval, ale musím respektovat přání většiny.

S pozdravem

Jan Bartošek