Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2013 20:24:04 - Grauter

Pane Foldyno, v době kdy ČSSD pozvolna strácí voliče se míní zašpiňovat lidovci ?

Vždyť čeští voliči nenávidí lidovce více než jiné strany , z těch co nevolí . Není to otřesný generální hazard právě v těchto dnech, kdy se sestavuje vláda a kdy se můžou i politici ČSSD rozhlédnout kolem sebe, co ostatní říkají a píší . Podle mě se na tyto povolební časy , kdy se zvedla téměř celonárodní nenávist vůči lidovcům, že jdou do vlády s ČSSD , která je tam přímo t l a č í !! NEZAPOMENE a ČSSD ztratí mnoho v příštích volbách . Proč to bylo nutné už nikdy nikomu nepůjde vysvětlit ! Je dopečeno !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2014 11:17:07 - Jaroslav Foldyna
Vážený pane,

považuji za důležité vytvoření stabilní a funkční vlády pro ČR v této situaci, ale v tom, co píšete nejsme v podstatě v rozporu. Jak jsem již v některých odpovědích zde zmiňoval, domnívám se, že hnutí ANO vzneslo podmínku, aby vláda nebyla opřena o hlasy KSČM, a proto se ve vládě objevili lidovci, jejichž důvěryhodnost je vždy otázkou. Věřím ale v pozitivní vývoj a v to, že si všechny strany uvědomují potřebu pevné a funkční vlády.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna