Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.12.2013 17:26:35 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane poslanče. Vše co zde píši můžu kdykoliv a komukoliv dokázat , jenže v tomto "státě??" ,přesně takovém jak jsem napsal, dodnes nikdo ze "zástupců???" lidu neprojevil zájem. Myslíte si tedy, že lžu, když píši o ČR to, co píši? Vy všichni "PARLAMENTNÍCI?" sice hovoříte -a to velice rádi- o tom jakým "PRÁVNÍM ??" státem je ČESKO, ale tomuto se mohu jen zasmát!! PRÁVNÍ STÁT TADY JIŽ BYL -PŘED SAMETOVKOU- dnešní stát je takový jako jsem jej popsal já-BOHUŽEL.Víte , v 80-tých létech jsem "prošel" komunistickými soudy ,ale nikdy se ke mě nechovaly tak jako dnešní LIDSKÉ HYENY oblečené v soudcovských talárech!! Nevím sice a nechce se mi zjišťovat v jaké straně jste před LISTOPADEM byl, ale myslím si, že na mnou položenou otázku je velice jednoduchá odpověď. Věřte, není to konstatování , ale dnešní krutá skutečnost! OTÁZKA, jaký máte vy názor na dnešní směr ,kterým se ČR ubírá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2014 15:08:59 - Ing. Jiří Petrů

Z vašeho e-mailu je zřejmé, že prožíváte nepříliš dobrou životní etapu, a je mně to líto. Sám jsem do svých 57 let musel projít různými životními okamžiky. Po absolvování vysoké školy jsem si našel zaměstnání, které mně v roce 1981, kdy jsem byl na vojně, zrušili a poslali na odbor pracovních sil ONV, pracoval jsem postupně jako mostmistr, vodohospodář i na MěNV. Krátce po roce 1989 jsem pracoval jako stavbyvedoucí, investiční technik, energetik, mechanizátor atd. Od roku 1994 jsem fungoval jako OSVČ, přitom jsem pracoval ve skladě a učil na zkrácený úvazek. Spával jsem 3 hodiny denně, abych uživil ženu se dvěma dětmi. V roce 1998 jsem byl zvolen starostou a od roku 2006 jsem poslancem. Nebylo to vždy jednoduché, ani pro mě, ani pro rodinu, ale přesto si myslím, že vývoj ČR se ubírá přece jenom k demokracii i když s průvodními jevy, které nejsou zdaleka pozitivní. Pokud se týká soudů, nemám, zaplať pánbůh, zatím žádné zkušenosti, ale chápu, že ve vašem případě to může být jinak. Neznám podrobnosti. Jsem však toho názoru, že v každé společnosti či skupině lidí je většina lidi slušných a část lidí využívá demokracii pro své zájmy nebo ji zneužívá. To se mně nelíbí a v rámci svých možností se budu snažit přispět k zlepšení situace.