ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2014 19:16:24 - Libor Kolář

Koblížek

Proboha, je ve vašem okolí více pánů jako je čestný předseda ASZ pan Němec ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2014 18:59:56 - Jan Veleba
Pan Němec není z mého okolí. Je to čestný předseda Asociace soukromého zemědělství, jejíž členové obdělávají asi 7% půdy v ČR. Má v sobě zlobu a nenávist k velkým zemědělským podnikům. Nebudu ho hodnotit, každý si po přečtení jeho článku o mne na jejich oficiálních internetových stránkách může udělat obrázek sám. Já mohou pouze jenom konstatovat, že v Agrární komoře jsou členy nejenom velké podniky, ale i soukromí zemědělci,
těch je u nás 1300 a když se to všechno sečte, tak naši členové hospodaří na asi 80% půdy ČR. Já sám jsem zvolen na sněmu AK, dokončuji třetí tříleté volební období, když v posledních volbách jsem dostal v tajné volbě 86% hlasů. No a vedle toho jsem v posledních senátních volbách byl zvolen  ve volebním obvodu 44 Chrudim nezávislým senátorem a v druhém kole jsem porazil protikandidáta z ČSSD o 19%. To se nechlubím, jenom konstatuji, takže to pan Němec má se mnou těžké. Ale jak se říká - proti gustu žádný dišputát aneb jak ctěná libost.