Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2014 14:47:05 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Vážený pane poslanče. Je možné, že jsem se přehlédl ,co se týče odpovědí, za což se omlouvám. Jen bych rád věděl, proč většina komolí mé jméno-jsem DEDEK, nikoliv DĚDEK i když věkem ano. Vím, že soudcovská KOMORA neexistuje a UNIE ,to je úplně zbytečná organizace,ale zajímá mě jedno-proč jste přeskočil mé tvrzení o tom jakým státem je ČESKO? Myslíte si , že je právní a tím i demokratický stát, nebo je takový jak píši já? Děkuji za odpověď a ještě jednou se omlouvám za mé přehlédnutí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2014 9:56:38 - Ing. Jan Bartošek

Vážený pane Dedku,

předně přeji vše nejlepší do nového roku. Mnoho úspěchů, zdraví a pohody. Na otázky kolem soudcovské unie a komory nemám jednoznačný názor. Nejde o to, jak se příslušné sdružení jmenuje, ale o to, jak pracuje a jaký má statut. Ono i každé řemeslo mívalo svůj cech a ten garantoval nějakou odbornost a kvalitu služby. Zkrátka by nebylo od věci opět plošně zavádět nějaká povinná sdružení, která by dbala na kvalitu odváděné práce ve všech oborech naší činnosti. Problémem je, že se vše okamžitě zneužívá a i a priory se předpokládá, že se zneužívat bude.

Váš popis našeho státu nebyl otázkou a tak se na něj nereagoval. Pokud se tedy ptáte, jestli souhlasím s tím, že nežijeme v právním státě, tak odpovídám, že nesouhlasím. Sice různé strýčkování a korupce některé vztahy pokřivilo, ale dle všeho na tom není náš stát zásadně hůře. Nechci říci, že není co zlepšovat. Já sám se snažím narovnat vztahy na MPSV a docílit i vyvození důsledků pro lidi zodpovědné za současnou situaci v tomto resortu.

Závěrem se omlouvám za zkomolení Vašeho příjmení a slibuji, že si jej zapamatuji ve správné formě.

V úctě Váš

Jan Bartošek