Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2014 11:34:38 - S.T.E.S

Dopravní obslužnost?????

Proč v období vánočních svátků a nového roku, tj do 3.1.2014 byla v pardubickém kraji na mnoha venkovských linkách, nevím jak přímo v Pardubicích, provedeno tak razantní omezení dopravní obslužnosti, ne všichni lidé měli volno a ne všichni lidé mají auto a co starší lidé? Nevím dle jakých podklkadů toto omezení bylo provedeno. Jsem přesvědčen, že by se úředníkům, kteří mají na starosti dopravu nelíbylo, kdyby se museli dopravovat autobusem,kdyby jim jel další autobus za 3 - 4 hodiny,, takže by museli jet ve 4 hod, aby v 7 hod. byli v práci. Není to poprvé co se tato omezení dějí. Je to rozhodování o nás bez nás. Jedná se napříklkad o linky 700972 a 68O9O1 a našly by se určitě další. Na odboru dopravy pardubického kraje je úředníků dost na to, aby nedělali rozhodnutí od stolu, ale trochu se snažili spolupracovat s jednotlivýma obcema a nepraktikovali to jako befel z kraje. Stanislav Ešner, OO ANO 2011 Ústí nad Orlicí. Čekám na brzkou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2014 14:29:26 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den pane Ešnere.  Přiznávám upřímně, že o tomto konkrétním omezení dopravní obslužnosti nevím.   Mám informace o tom, že kraj přestal důvěřovat společnosti Oredo a že si plánování dopravy zajišťuje sám.  Svými silami. Vše je v kompetenci náměstka Jaroslava Duška – ptejte se přímo jeho. Pokud vám nedá dostatečnou odpověď, dejte mi vědět – jako poslanec mohu zajít přímo na zastupitelstvo a tam chtít veřejně odpověď. Věřte, že to rád udělám!