RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2014 11:24:35 - petr lexa

,,práce" poslance

Nejsem příznivce bulváru, ale jedno je pravda. Poslanecký plat už berete a co jste pro občany udělal? Nejste schopen ani zodpovědět dotazy nebo tím pověřit asistenty. Jste úplně stejní jako všichni politici, naslibovali jste hory doly a teď nic. Zadal jsem si vaše jméno i před položením dotazu do google vyhledávače ale nic nevyhledal. Ptám se tak, co jste za tu dobu, co jste poslancem udělal? Při jaké příležitosti jste mluvil s občany? Kolik jste poskytl rozhovorů? Co jste publikoval za sebe, jeden článek zde vám přijde dostačující? Budu rád za případné odkazy. Předem děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2014 9:25:34 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane,

po pravdě nemíním zpovídat se Vám z toho, co jsem za svůj život udělal pro občany Jihočeského kraje. Zpovídal jsem se vždycky jim, a to při volbách komunálních, krajských, senátních i parlamentních. Většinou jsem uspěl, několikrát se stalo, že jsem ve volbách úspěšný nebyl. Tak to v politice chodí. Právě v loňských parlamentních volbách ODS neuspěla. Kandidoval jsem s úmyslem pomoci straně, jejímž členem jsem již 22 let, na 11 místě kandidátky v Jihočeském kraji a byl jsem zvolen přednostními hlasy voličů. Žádné hory ani žádné doly jsem voličům nesliboval, snažil jsem se prosazovat volební program ODS. Moje tvář nebyla na žádném billboardu ani na žádném plakátu.

Než jsem Vám začal odpovídat, zadal jsem rovněž své jméno do google (což normálně nedělám) a na rozdíl od Vás jsem našel dost odkazů. Mimochodem i odkaz na Váš dotaz.

Za tu dobu, co jsem poslancem, jsem se zúčastnil všech schůzí a akcí, které s výkonem mého mandátu souvisejí. Na schůzi 12. prosince jsem byl omluven, protože jsem se zúčastnil zasedání Zastupitelstva města České Budějovice, jehož jsem 23 let členem. Nyní se připravuji na jednání výboru pro životní prostředí a výboru pro evropské záležitosti, jejichž jsem členem. Dále se připravuji na řádnou schůzi Sněmovny, která začne 4. února. Mimo jiné budu pro klub ODS zpravodajem pro dva návrhy zákonů a jednu zprávu.

S občany mluvím často, nepotřebuji k tomu nějakou oficiální platformu. Občané jižních Čech se na mne často obracejí se svými problémy a já se jim snažím pomáhat podle svých sil. Za jednu z velkých hodnot poslaneckého mandátu považuji mimo jiné to, že tyto síly se jeho prostřednictvím násobí.

Rozhovory poskytuji tomu, kdo o ně má zájem. Naposled jsem poskytl poměrně obsáhlý rozhovor panu redaktorovi Petříkovi z Parlamentních listů. Publikovat se snažím jednak na svých stránkách www.janzahradnik.cz, jednak na serveru jihočeské ODS www.modrenoviny.cz. Občas zašlu své vyjádření do Parlamentních listů.

S pozdravem

Jan Zahradník