Mgr. Nina Nováková

  • KDU-ČSL
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2014 14:30:00 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč neodpovídáte na otázky vašich ZAMĚSTNAVATELŮ , kteří vás platí ze svých daní?! Jakožto zástupce "lidu??" v zástupné demokracii by jste měla , pokud "nezastupujete" pouze sama sebe , odpovědět na otázky svých voličů a těch, kteří vám "přispívají" na vaši parlamentní mzdu. V opačném případě by jste měla zvažovat ,zda vůbec jako zástupce lidu do PARLAMENTU ČR patříte. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2014 15:04:26 - Mgr. Nina Nováková
Vážený pane Dedku,  naprosto s Vámi souhlasím, že jako poslanec vykonávám službu veřejnosti a v této souvislosti mi leží na srdci zájmy všech občanů, tedy i Vaše, bez ohledu na to, zda jste mě do Parlamentu vyslal svým hlasem. Na Vaše velké Proč však neexistuje jasná odpověď: všichni jsme odpovědni za to, že náš stát je ve stavu, s nímž mnozí z nás nejsou spokojeni. Chápu-li Vás správně, vadí Vám, že lidé neberou svou roli v zaměstnání jako službu, že nerespektují hranice svých kompetencí, případně je zneužívají.

Soudci, politici, policisté i ministerští úředníci jsou vždy jen věrným vzorkem našeho národa. Domnívám se, že jedna z odpovědí je ve Vaší úvaze skutečně obsažena. Obnova stavovské cti. Není bohužel pravda, že všechny profese mají svou komoru. Tato instituce, pokud plní dobře svou roli, se historicky osvědčila, viz středověké cechy.

Ke své osobě mohu jen říci, že jsem ani ve svém věku neztratila víru v ideály. Cesta k nápravě vede přes hledání smyslu našeho počínání. Všechna povolání mají svou důstojnost, a když kdokoliv tuto hodnotu  vlastní služby zradí, podráží tím nejen druhé lidi, ale podává důkaz o tom, že si sám sebe neváží.

Vážený pane Dědku, ráda budu pokračovat ve výměně myšlenek s Vámi. Mimochodem, cítíte-li se být mým zaměstnavatelem, nebuďte jen nelaskavý a povzbuďte mě. Víte přece, že důvěra zavazuje. Všechno dobré Vám přeje Nina Nováková