Ing. Jan Hajda

Zemřel dne 27.2.2018
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2014 12:15:32 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane senátore. Myslím si, že je jedno na jakém postu v "SENÁTU??" pracujete, neboť vy ,jako zástupce lidu "pokud jím jste" by jste měl své obzory rozšířit i na jiné oblasti ve kterých jsou občané VĚDOMĚ TERORIZOVANÍ a tímto TEROREM ,mnohdy i zabíjení!! Jestli si vy myslíte, že ČR není TERORISTICKÝ stát, ale pouze DIKTÁTORSKÝ, musím vás zklamat! ZNOVU OPAKUJI -ČR JE TERORISTICKÝ STÁT ve kterém jsou občané úřednickosoudním TEROREM i zabíjení ! Doufám tedy, že vy jako senátor se začnete zajímat i o právní podobu ČESKA a ,že podpoříte vznik SOUDCOVSKÉ KOMORY ,která je velice potřebná právě k tomu, aby se ČR stala opravdu právním a tím i demokratickým státem. Uvědomte si, že nejste senátorem pouze pro vámi označený kraj, ale senátorem-zástupcem lidu celé ČR. Co se týče vašich odpovědí zde, víte sám, že je zanedbáváte. Děkuji za odpověď.Dedek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2014 10:46:14 - Ing. Jan Hajda

Dobrý den,

k Vašemu dotazu - v Senátu PČR podporuji vše, co zlepšuje život občanům a podnikatelům. Se zabíjením občanů, jak uvádíte, jsem se dosud nesetkal a pokud máte důkazy, tak mi je předložte (můj e-mail: hajdaj@senat.cz). 

O právní podobu státu se pochopitelně zajímám, ovšem k vyřešení Vašich obecných požadavků je to asi málo. Členové Ústavně právního výboru Senátu PČR dělají maximum pro zlepšení právního prostředí České republiky a pokud mi předložíte konkrétní důkazy, budu to s nimi konzultovat.

Co se týká Soudcovské komory, tak její vznik pochopitelně podpořím, neboť sám jsem členem a podporuji činnost Agrární komory ČR, která hájí zájmy zemědělců, spolupracuji s Potravinářskou komorou ČR, ale i Hospodářskou komorou ČR a pokud stejné postavení zaujme i Soudcovská komora, přivítal bych to.