Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2014 10:39:17 - Kopr

Makáč

Myslíte,že makáč vypadá jako Vy?A co vlastně makáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2014 10:25:21 - Ing. František Laudát
Nikdy jsem o sobě neprohlašoval, že jsem makáč. Bilboardy  si po republice věšeli jiní. Pokud však není dotaz provokace, jen krátký přehled::
1993 - spoluzakladatel pražské integrované dopravy, 1993 - projekt budoucího Pragonetu (Praha prodala se ziskem 500 mil. Kč), vyřešení situace s jižním portálem SATu,  pomoc při budování Pražského okruhu - úseky Třebonice -Řepy a Řepy - Ruzyně. 1994 jsem se stal pražským zastupitelem pro období 94-98.  Řízení rekonstrukce a uvedení do provozu Obecního domu, přerod a fungování optické sítě Pragonet,  pomoc při řešení problémů při výstavbě tunelu Mrázovka a Štěrboholské radiály,  ...
1998-2002  -druhé období pražského zastupitele - řízení Obecního domu, pomoc při řízení krizové situace při dostavbě KCP před zasedáním MMF a SB, předseda výboru dopravy, pomoc  při rekonstrukci Karlínského divadla...Po příchodu primátora Béma již zájem o moji pomoc nebyl žádoucí. Asi bych si vzpomněl i na řadu menších akcí, typu rekonstrukce Karmelitské ulice. Jo, také jsem prosadil projekt tramvaje na Barrandov a dohlížel jsem na její výstavbu. Pro tazatele jen dodfám, že s vyjímkou Obecního domu a KCP a  od nějaké doby Pragonet, jsem pracoval zdarma. Zdá se Vám to málo?

Laudát