Ing. Josef Hájek

  • ANO 2011
  • Orlová
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2014 12:14:42 - eda rybák

neviditelný poslanec

Proč stále vystupují za ANO stále ti samí. Vy jste byl také lídr kandidátky a zem se po vás slehla. Vím, že teď se asi těšíte peněz, které vám platíme, mě by ale zajímalo za co? Co jste za 3 měsíce pro nás udělal? Ani nejste schopen si zaplatit asistenty, kteří by za vás odpovídali. Nebo co děláte s pěnezi, které máte na výlohy, jako asistenti, cestovné.... Eda Rybák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2014 14:33:31 - Ing. Josef Hájek
Dobrý den pane Rybák,
bohužel jsem dne 18.11.podstoupil operaci slepého střeva. Nechtěl jsem zklamat naše voliče a tak jsem 22.11 odjel do Prahy, aby jsem dne 25.11 složil poslanecký slib.
Bohužel se můj zdravotní stav začal rapidně zhoršovat a proto jsem dne 27.11 musel opět nastoupit do nemocnice. Následně jsem byl opět operován a strávil jsem několik dnů na jednotce intenzivní péče. V nemocnici jsem byl téměř tři týdny. Po propuštění do domácího léčení jsem následně docházel další tři týdny na převazy atd. Přes svůj zdravotní handicap jsem nezahálel. Můj asistent ing. Vrbata Radim za mnou pravidelně docházel a společně jsme řešili poslaneckou agendu a organizační záležitosti. Otevřeli jsme dne 23.12 oficiálně mou poslaneckou kancelář v Orlové, k jejíž návštěvě Vás srdečně zvu.
V prosinci jsem zaslal sponzorský dar ve výši 10 000,-Kč na dobročinné účely.
Pevně věřím a doufám, že jsem s ukončením roku končícího třináctkou vybral veškerou smůlu a budu moci nyní již v plné síle naplňovat program hnutí ANO a koaliční smlouvy.
Pevné zdraví Vám přeje Hájek Josef Hajekj@psp.cz