Mgr. Richard Brabec

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2014 12:19:02 - eda rybák

neviditelný poslanec

Proč stále vystupují za ANO stále ti samí. Vy jste byl také lídr kandidátky a zem se po vás slehla. Vím, že teď se asi těšíte peněz, které vám platíme, mě by ale zajímalo za co? Co jste za 3 měsíce pro nás udělal? Eda Rybák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2014 11:18:24 - Mgr. Richard Brabec
Okamžitě po nástupu jsme se snažili především ucpat největší díry, kde resort ztrácel nejvíc peněz, tedy jsme se zaměřili na čerpání peněz z evropských fondů. Ušetřili jsmeřádově stovky miliónů korun ukončením nebo změnou podmínek některých uzavřených smluv. Také se snad podařilo personálně stabilizovat ministerstvo. Připravili jsme nový Operační program Životní prostředí na období 2014-2020, předložili jsme dlouho neřešenou novelu zákona EIA, stejnějak nový plán odpadového hospodářství. Připravili jsme novelu zákona o ochraně přírody a krajiny, zákona o ochraně zemědělského půdního fondu. To je jen malý výčet. Pracujeme na řadě dalších zákonů a novel. Do konce roku bychom chtěli efektivněji řídit resortní organizace a věřím, že se podaří vyřešit i situaci kolem Národního parku Šumava.