Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.01.2014 9:56:43 - EvaDolejšová

DĚKUJI ZA ODPOVĚDI A.....................

Vážená paní poslankyně děkuji Vám za ten zázrak okamžitých odpovědí.24 let se všemožně angažuji a výsledek je nulový.Proto mám mnoho dotazů.Marně hledám odpověd na to,co kdo je to vlastně stát?Jsou to politici bez občanů nebo mi všichni pol+občané.Jsme platící zaměstnavatelé svých pol.zastupitelů avšak nemáme právní subjektivitu zaměstnavatele V Havel NECENZUROVÁNO.Jsme tedy my stát občané platící skupinou bandou nesvéprávných 10milionů lidí?Proto tak s námi pravice jedná?Státní dluhy jsou naše- všech občanů a státní majetek je politiků.Bez našeho souhlasu ho za hubičku prodávají.Neměla by pravice veřejně deklarovat,že my všichni občané jsme nesvéprávní brání li nám v referendech? Moc si vážím Vaší vstřícnost a děkuji za odpověd hezký nikým neotrávený den přeji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2014 13:58:48 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, není to žádný zázrak. Jen sama nemám ráda, když se někde ptám či něco potřebuji ověřit, že to tam trvá nesmyslně dlouho. Proto to, co mohu odpovědět sama, odpovídám ihned a co nevím, na to se pokouším odpověď zajistit. Myslím, že občané jsou ti, kteří mají právo rozhodovat kam bude směřovat naše Česká republika a mají právo a hlavně možnost při volbách ovlivnit i jací politici nás budou zastupovat. Všichni politici by měli především deklarvoat, že budou pracovat ve prospěch občanů a tohoto státu. Co se týče referenda, KSČM ho důsledně prosazuje a prosazovat bude. Děkuji za Váš dotaz a přeji pěkný den.