Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2014 14:34:22 - EvaDolejšová

DĚKUJI A OMLOUVÁM SE

Vážená paní poslankyně omlouvám se že Vás stále obtěžuji dotazy.Doplácíte na to,že nás všichni i g n o r u j í jen Vy ne.Za dobrotu .......znáte to. Jaký názor máte na to,že se každý rok na ministerstvech chlubí kolik desítek milionů z našich peněz ušetřili.Pak si ale tyto naše státní peníze posílají za odměnu na svoje osobní konta.Jaké jsou to potom úspory -nerozumím.Co lze proti tomu dělat? Podle jakého zákona na tyto naše peníze mají právo? Kdysi na VV a nedávno v pres.kanceláři mně sdělili,že když si je ušetřili jsou jejich a mají na ně právo.Opravdu takhle funguje státní hospodaření?Ten kdo má klíč od stát,kasy si bere kdykoliv kolik chce? Pak nám pošlou složenku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2014 14:15:07 - Ing. Miloslava Vostrá
Nevím jestli jsem správně porozuměla Vašemu dotazu, ale když ministerstvo ušetří peníze, jde Vám zřejmě o to, že jsou z těchto ušetřených prostředků odměňováni jejich vedoucí pracovníci. Bohužel i mě se zdá, že i tyto odměny jsou příliš vysoké a dá se tomu zabránit pouze tak, že bude schválen takový služební zákon, který stanoví přesná pravidla pro odměňování státních úředníků, jejich práva, povinnosti a jejich odpovědnost. O to vše strana KSČM usiluje.