Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2014 14:35:49 - zkucera

Dotaz pro paní O.Havlovou /úsvit/

Dobrý den,jsem z Bruntálska,volil jsem Usvit a chtěl bych Vás informovat o některých větších problémech v našem okrese ,o kterých si myslím, že je můžete řešit,ale nemohu najít na Vás mail. S pozdravem Z. Kučera osvč. zdeklucera@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2014 9:12:45 - Olga Havlová
Vážený pane,
byl mi předám Váš vzkaz, který jste zaslal na parlamentní listy. Poskytuji v tuto chvíli emailovou adresu o.havlova@seznam.cz a přidávám telefonní číslo 737 621 620, na které mi můžete zavolat už dnes a domluvíme si schůzku. Chystám pravidelné schůzky s občany v Bruntálu a 23.1. budu v Bruntálu od cca 15.00 hodin ve Společenském domě (vedle Billy), kde budu spolu s režisérem Vítem Olmerem, herci Simonou Chytrovou, Romanem Skamene a dalšími hosty, kde budeme představovat knihu i film "Bony a klid 2".  Začínáme od 16.00 hodin, tak i tam máte možnost se se mnou osobně setkat a dohodnout. Nebudu mít sice čas probírat konkretní problematiku, ale určitě si dohodneme osobní schůzku, protože poslaneckou kancelář mám sice v Ostravě - Vítkovicích, Mírová 29, kde jsem každé pondělí. Ale providelně budu i v Krnově v hotelu Pepa. O mých návštěvách v Bruntálu i v Krnově budou občané včas informováni a tyto schůzky budou pravidelné. Záleží na Vás, kterou možnost kontaktu zvolíte. Jsem tu pro Vás a pokud bude v mých silách ráda pomohu, eventualně po dohodě  i přijedu. 
Můžete se rovněž dohodnout s mým asistentem, p.F. Klasnou na telefonu 606 653 084. 
Ještě bych chtěla upozornit nejen Vás, ale všechny čtenáře, že pokud Vám nepřijmu hovor, jsem na jednání  a neprodleně se Vám ozvu.
 Děkuji za pochopení.                       
                                                                                                                                               Olga Havlová