Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2014 10:49:57 - EvaDolejšová

ZÁKON JE PŘECI ZÁKON NEBO NE?

Moc děkuji za odpověd,ale opět Vám budu odporovat.Do kterého problému se zakousnu jsem jako lovecký pes.Zákony a právo jsou tu přece proto aby si mocní vládci nemohli dělat svévolně co chtějí a platí snad pro všechny stejně-Politici 24let chrlí tisíce paskvilních zákonů omílají nám fráze o vymahatelnosti práva a ani jeden nám neporadí jak se máme my občané domoci svého práva u nich aby neporušovali zákon zakazující alkohol na pracovišti.MĚLI BY TEDY V ZÁJMU ROVNOSTI VŠECH PŘED ZÁKONY ZÁKON O ZÁKAZU ALKOHOLU NA PRACOVIŠTI ZRUŠIT.zase se mýlím? Poslanci mají vyjímku v tomto zákoně? Je to zásadní věc si myslím.NEJDE ANI TAK O TEN ALKOHOL JAKO O ROVNOST LIDÍ SI PŘED ZÁKONEM.Tu placatku šnapsu si tam alkoholík vždy propašuje. Nejsme li schopni zlikvidovat alkohol v parlamentu a dodržovat tím zákon,pak nejme schopni ničeho. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2014 7:23:02 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, děkuji za Váš další dotaz. Co se týče zákonů, není pravdou, že všechny, které Poslanecká sněmovna odhlasovala, byly paskvily. Člověk je chybující a stejně i poslanec. Ale co se týče zákonů, ty, které předkládala či schvalovala KSČM, byly vždy v souladu s naším programem. Hovoříte o tom, že se Vám nejedná ani tak o alkohol, ale o princip a já mám za to, že zůstává vždy na občanu republiky, komu dá svůj hlas ve volbách do Poslanecké sněmovny. Co se mě týče, rozhodně bych nedala hlas alkoholikovi, pokud bych to o něm věděla. A většinou lidé své kandidáty na poslance znají. Pokud chcete zajistit, aby se alkohol nepodával v Poslanecké sněmovně, oslovte příslušného poslance a ať poslanec na Váš popud navrhne změnu zákona. Mám za to, že v Poslanecké sněmovně získá hodně podporovatelů.