Mgr. Vítězslav Jandák

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2014 19:43:16 - materna

V církevních restitucích jste opět nezklamal.

Vážený pane "magistře", považujete se za kulturního člověka a přitom uvažujete jako řádně kovaný komanč. To vás na vaší "vysoké škole" neučily ani základy práva? Vy pravděpodobně uznáváte právo pouze tehdy, když se má vracet ukradený majetek soc. demokracii, hlavně za něj ale lidem kteří toho dosáhli nic neplatit.Tím,jak jste se vyjádřil k církevním restitucím vás považuji za velmi omezeného člověka.Otázka tedy zní: jak můžete schvalovat zákony ,když sám nemáte ani základní právní vědomí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2014 9:09:34 - Mgr. Vítězslav Jandák
 Dobrý den,váš názor samozřejmě respektuji, ikdyž s ním nesouhlasím. Nikdy jsem nevystupoval proti navrácení církevního majetku, ale musí být jasně prokázáno, že majetek byl majetkem té či oné církve. Jak mi vážený pane vysvětlíte, že finanční náhrady dostaly i církve, které byly založeny např. v roce 1993. Myslím, že mě špatně chápete, nebo mi křivdíte.Děkuji V.J.