MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2014 16:57:17 - osvald

kongres ODS

Dovolte mi se vrátit ke kongresu, který o víkendu proběhl. Proč jste nepozvali na kongres ODS příznivce strany či bývalé předsedy, ale Langera ano? Jaký vliv má ve straně, že tam byl pozván?! + co říkáte na nové vedení? Fiala je podle mě vzdělaný, ale jako lídry ODS potřebuje silného vůdce, který bude schopen čelit ostatním poslancům, typu Kalousek apod, a to on podle mě nedokáže. Je nevýrazný. A hlavně pokud se nemýlím, do ODS vstoupil teprve po volbách a hned je v jejím čele….to nemáte nikoho, kdo by byl dost důvěryhodný a zároveň nemuselo jít o novou tvář? To už jsou dlouholetí členové natolik odepsaní? Osvald

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2014 18:08:55 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Náš poslední kongres byl volební a také přelomový. Proto jsme se snažili vyhnout dlouhým zdravicím hostů nebo pohledu na stranu očima jejích bývalých předsedů. Pana Langra vyslala na Kongres jeho místní organizace a jako demokratická strana rozhodnutí místních ctíme.

Co se týká pana Fialy, určitě byl zvolen za mimořádných podmínek a pro mimořádné úkoly. Věřím mu a myslím, že už jako rektor brněnské Masarykovy univerzity prokázal své manažerské schopnosti. Delegáti Kongresu rozhodli, a já to vítám, že do čela ODS je potřeba hodně nových tváří. My ostatní jim budeme pomáhat, aby ODS prokázala svou životaschopnost, aby obhájila svůj program a stala se pro voliče opět přitažlivou a důvěryhodnou stranou.