Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2014 12:48:02 - Jana z Plzně

Proč je zrovna Klára Samková pro vás ta nejlepší ?

Proč ? Myslím, že to je člověk, který není vůbec vhodný kandidát na funkci do evropského parlamentu. Tak nesymatická žena, která se proslavila pouze tím, že obhajuje naše romské spoluobčany se na tohle místo vůbec nehodí. Vy jí něco dlužíte ?

Nebo jaký je hlavní důvod této nomominace ?
Jste pro smích tímhle svým krokem. ŠKoda, že tak potápíte sám sebe a svojí stranu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2014 15:12:27 - Tomio Okamura
Klára Samková je velmi zásadový a angažovaný člověk a vůbec není pravda, že je obhájkyní Romů za každou cenu - to z ní udělala média. Nesrovnatelně mnohonásobně častěji hájí bezpráví "neromských" Čechů a velmi často zadarmo, když vidí, že lidé nemají peníze. Rozumím tomu, že je nepopulární, protože jako advokát - což je její zaměstnání - občas hájí nepopulární lidi, v každém případě v soukromé životě se už desetiletí silně angažuje ve prospěch spravedlnosti pro ty nejprostší lidi a spravedlnost pro ně vydobyla často až u Evropského soudu pro lidská práva (a opět se jedná vesměs o bezpráví na "bílých" Češích). Klára hájí práva všech na spravedlivý soud a na to, nebýt předem odsouzený médii. V tomto směru má odvahu dělat nepopulární věci - a právě proto je to nejlepší člověk, který bude nejlépe hájit naše zájmy v Evropě. Bude totiž vždy dělat jen to, co považuje za správné, nikoliv to, co je populární. A my takové zástupce potřebujeme jako sůl. Příkladem je i to, že bojuje proti současné neřízené imigraci cizinců z Afriky, arabských zemí a dalších do EU a předem upozorňuje, jaké problémy naší republiku v tomto ohledu čekají, zvláště když se náš stát již nyní neumí dostatečně postarat ani o své vlastní  občany.
A pokud jde o dluh - ano, cítíme k ní také jistý dluh, jelikož byla jednou z mála lidí, kteří se nebáli spojit s Okamurou,  s člověkem, který je denně dehonestován za něco, co nikdy neudělal, protože je nepohodlný dosavadní vládnoucí elitě, a který je podle médií rasista a xenofob, který chce vyhánět cikány. Kupodivu Klára na tuhle mediální a vděčnou notu neskočila. Dokázala si o nás udělat vlastní pravdivý obrázek a když bylo třeba, podala nám pomocnou ruku. Bude fajn, když tohle v jejím případě dokážete i Vy.