Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2014 12:38:36 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč je ČESKO ,dodnes, ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÝM,TERORISTICKÝM,ZLODĚJSKÝM a PROLHANÝM státem, samozřejmě směrem k občanům? Jak je možné, aby si ministerští úředníci dělali co chtějí nedbajíc na zákony ,ústavu a Evropské úmluvy? Jak je možné, že někteří "nezávislí "na zákonech soudci si vytvářejí vlastní zákony,veřejně a vědomě zesměšňují účastníky svých soudních kauz a terorizují je všemi ,jim dostupnými "zákonnými??" prostředky? Jak je možné, že dodnes nebyla utvořena SOUDCOVSKÁ KOMORA/ nehovořím o SU to je případ sám o sobě/, když všechny profese mají svou KOMORU?! Zasadíte se o to, aby tato byla vytvořena? .Mimochodem, vše co tady píši mohu kdykoliv a komukoliv dokázat! Děkuji za odpověď.Vladimír Dedek, Třinec.



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2014 13:37:38 - Jaroslav Foldyna
Vážený pane Dedeku,

chápu Vaše rozhořčení a tvrdé pojmenování, které jste použil. Ani mně se řada věcí, které kritizujete nelíbí, jen bych si nedovolil použít tak kategorické pojmenování. Ptáte se proč je Česko takovým státem, jakým je? Bude to i tím, že český občan/volič rezignoval na své právo volit a být volen, tudíž ve volbách 50 % lidí sedí doma na zadku a ostatní si zvolí to, co si zvolí. Řečeno slovy klasika, a chápu, že je to velmi tvrdé, každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Politické strany jsou takové, jaká je společnost. V politických stranách chybí členská základna, neboť český občan/volič si raději otevře jedno pivo navíc a pustí si televizi. Proto politické strany mají v řádech pouze několik desítek tisíc členů, nikoli jako jsme tomu svědky kolem nás v Evropě a ve světě, že politickospolečenský život se uplatňuje prostřednictvím aktivních angažujících se v politických stranách. Je to smutná realita.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna