Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2014 9:22:46 - EvaDolejšová

MŮŽE ZÁKON O STÁTNÍ SLUŽBĚ PLATIT PRO VŠECHNY I NESTÁTNÍ ZAMĚSTNANCE?

Dobrý den vážená paní poslankyně /jste dobří KSČM i když nám nechcete zrušit alkohol ve sněmovně/Mám jiný problém.Zaslechla jsem,že v zákonu o stát.službě bude formulka,,státní zaměstnanec má právo na slušnou odměnu za svojí práci,,Proč to nemůže platit o všech zaměstnancích?Předáci odborů jsou už ve vládě a lidé budou chodit stále domů po poctivě odvedené práci bez platů,mezd.Moje 93letá babička tvrdila že ani za RAKOUSKAUHERSKA ANI V BÍDNÉ 1REPUBLICE nechodili živitelé rodin domů bez výplaty.Alespon pár krejcarů VŽDY DOSTALI.Jak je možné takové bezpráví trpět?Je to snad účelově pravičáky nastaveno na ožebračování dělníků???Co se s tím dá dělat? NESTÁTNÍ ZAMĚSTNANEC NEMÁ PRÁVO NA MZDU ZA SVOJÍ PRÁCI???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2014 8:52:24 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, stát v současné době nemůže rozhodovat o jednání soukromých firem ani za ně ručit. Zaměstnanec, který za svou řádně odvedenou práci nedostane sjednanou odměnu či mzdu, může okamžitě zrušit pracovní poměr a tuto odměnu vymáhat soudní cestou.