Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2014 11:27:34 - EvaDolejšová

SLIBY CHYBY

Dobrý den ,tady lhářka Dolejšová.Včera jsem Vám p.poslankyně slíbila trochu klidu dnes to porušuji.Omlouvám se,ale musím.Asi se zlobím zbytečně, ale lidská hloupost asociálnost mě vždy vybudí k akci.Dnes opět BLESK.Vím je to bulvár ale přesto.Na 1straně článek o tom jak 5ti členná rodina živoří a na strně2rozmazlená bohatá vizážistka stylistka p.Františka radí p.premiérovi /nebo Baišovi/aby za naše daně zaplatil novým ministryním / se statisícovými platy / drahé-předražené stylisty-možná jí. JEDNA RODINA BOJUJE O PŘEŽITÍ A DRUZÍ DRUHOŘADÍ STYLISTÉ NEVÍ ROUPAMA CO.Jistě že ministryně representují, avšak nařizovat jim co mají a nemají nosit je nedemokratické.AT SI NOSÍ CO CHTĚJÍ,V ČEM SE CÍTÍ DOBŘE.Jde mi spíše o tu chudou rodinu.Kolik takových je co mají nárok na dávky a nečerpají je.Kdyby je všichni čerpali-možná by to položilo stát.rozpočet.Škoda, že těmto soc.slabým nikdo nepomůže vybrat dávky.Romům tuším z doslechu někdo pomáhá.Vím dnes si musí pomoci každý sám Děkuji za Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.02.2014 7:37:59 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, je bohužel pravdou, že rodin v tíživé sociální situaci přibývá a nejbližší pomocí by pro ně měly být záchytné sítě, které vytváří stát a ty by měly být v dostatečné míře, aby mohly skutečně pomoci. Doporučení v deníku Blesk je pouze teoretické a co ministryně vytvoří nebo nevytvoří se svým zevnějškem je pouze na nich samých a předpokládám, že deník Blesk rozhodně neměl na mysli, aby tyto služby platil stát. Hezký den.