Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2014 18:37:34 - Helena Novotná

Nekvalifikovaní učitelé...

Vážený pane ministře, chtěla bych vás velmi poprosit no podporu učitelů, kterým se nepodařilo doplnit požadovanou pedagogickou kvalifikaci. Jsem ročník 1965, v letošním roce dosahuji 30 let praxe na půdě školství.. Vystudovala jsem střední pedagogickou školu, léta pracovala ve školní družině, ve školním klubu, jako asistentka pedagoga a v posledních 6 letech pracuji jako učitelka českého jazyka a hudební výchovy. jelikjož jsem nebyla, pro velký zájem, přiajata na Ped. fakultu v Ostravě, vystudovala jsem bakalřský obor Česká literatura, kde jsem úspěšně vykonala státní zkoušku z novočeské mluvnice, teorie a dějin literatury. V minuilém roce jsem byla přijata na FF v Olomouci, bohužel nemohu studivat denně. Letos jse si pala 2 přihlášky ped. fakulty.Prosím o vaši podporu učitelů. kteří obrovský zájem o doplnění studia a hlavně těch, kteří vykazují dobré pracovní výsledky a učitelské povolání vykonávají s láskou. Vážím si vašich smělých plánů a přeji vám úspěch v jejich plnění

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2014 16:14:35 - Marcel Chládek
Dobrý den, moc Vám děkuji za přání a podporu. Co se týče nekvalifikovaných učitelů, již před časem jsem upozorňoval, že to může představovat obrovský problém. Zatímco na některých školách je jich minimum, na jiných jich může být mnohem více, což může zkomplikovat škole situaci. Myslím, že se jedná o zanedbaný problém, který dřívější reprezentace ministerstva školství pouze valily před sebou jako balvan. Určitě se tímto problémem hodlám vážně zabývat.