Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2014 10:08:47 - Leontýnka

Juvenilní justice SS(sociálních služeb)

Dobrý den,paní,
zajímá mě,zda se nějak budete angažovat,či se již angažujetejako strana v unášení dětí juvenilní justicí převážně ve Velké Británii a Norsku,kde jsou děti násilně adoptovány do anglických a norských rodin a zbavovány násilně českého občanství,či posílány do opatrovnictví do anglických a norských rodin,je jim zakazováno mluvit rodným jazykem,děti jsou jako sourozenci rozdělováni do různých rodin. Veškeré tyto adopce jsou ze zákona dle mého mínění neplatné,protože český stát o nich "neví"-neinformují ho..neinformují náš sociální systém,ani náš konzulát,ani policiiČR-kdy podezření na nedostatečnou péči u dětí za české občany a české děti mají minimálně ihned oznamovat české policii,nebo se mýlím? Navíc pro toto téma máme striktní zákony o sociálně právní ochraně dětí,každé dítě má právo na ochranu svých práv,ale ne takovou,že ho někdo v cizině násilně sebere rodičům a násilně adoptuje, kradou naše občany,stejně jako občany celéEvropy,pracujete nějak na tom?S pozdr.E.Sk.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.02.2014 11:46:56 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, děkuji za dotaz, mám za to, že české zákony chrání české děti dostatečně a to i v rámci spolupráce s dalšími zeměmi.