Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2011 11:27:37 - johana

Vlajková loď Ministerstva vnitra ČR a města Brna

Pane primátore, co konkrétně se v projektu bude dít a jak dlouho bude probíhat? Řešení kriminality je běh na dlouhou trať.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2011 9:40:21 - Bc. Roman Onderka, MBA
Dobrý den,
cílem tohoto projektu je zvýšení bezpečnosti osob a majetku v bytových domech formou inovativních technických a organizačních opatření s přímou účastí obyvatel domu a za spolupráce Městské policie v rámci běžného výkonu služby.
Projekt je označován v celostátním měřítku za vlajkovou loď Ministerstva vnitra ČR a města Brna v oblasti využití inovativních technologií z oblasti situační prevence a sociální prevence na skutečné potřeby  bytového objektu.
Projekt se realizuje v rámci Městského programu prevence kriminality v Brně, a to se státní účelovou dotací z Republikového výboru pro prevenci kriminality a z rozpočtu města Brna z finančních prostředků určených na prevenci kriminality.
Koncepce prevence kriminality byla Zastupitelstvem města Brna č.
Z5/018 schválena v září roku 2008. Hlavní cíl: Efektivní preventivní politikou na úrovni statutárního města Brna přispět k přiblížení se ideálu bezpečného města, tj. takového města, ve kterém se nikdo necítí být ohrožen na majetku, na zdraví a na životě, není vydírán a není vydíratelný.
Na základě komplexní bezpečnostní analýzy města má město Brno identifikovány nejzávažnější problémové okruhy, ke kterým se pojí jednotlivé dílčí projekty programu: riziková a delikventní mládež, interetnická problematika, problematika dopravně bezpečnostního komplexu včetně krádeží a vkrádání vozidel, domácí násilí, problematika prostituce apod.
Věřím, že se nám podaří program co nejrychleji zrealizovat a hlavně, dostaví se výsledky.
Přeji Vám příjemný víkend, Roman Onderka